Eenmalige of periodieke reiniging 

Voor je bedrijf of instelling kan Duisters Dienstverlening zorgen voor de eenmalige of periodieke reiniging van het pand waaronder de werkplekken, sanitair, vloeren en noem maar op.

Hierbij wordt, in verband met het zorgen voor kwaliteit, met eigen schoonmaakmiddelen gewerkt en wordt graag in de schoonmaakapparatuur (stofzuiger, mopsysteem ed.) voorzien.

Voorraadbeheer

Daarnaast ontzorg ik jullie ook graag door bijvoorbeeld het bijhouden van de voorraad toiletpapier, luchtverfrissers, koffie, handdoekjes en het bijvullen en reinigen van het koffiezetapparaat.
Op zich allemaal kleine taken die bij elkaar toch voor het nodige extra werk kunnen zorgen voor je bedrijf of instelling. Zelfs het water geven van de planten kun je aan mij overlaten!

Glasbewassing en specialistische reiniging

Ook glasbewassing en specialistische reiniging behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hierin wordt ook gebruik gemaakt van externe partners.

Omdat kwaliteit en de bijbehorende tevredenheid heel belangrijk is voor elk bedrijf pas ik dat ook toe in de schoonmaak. Ben je niet tevreden? Laat het weten en het zal worden opgelost.

 

 

Hoe zouden de werkzaamheden eruit kunnen zien?

Wekelijks
– alle ruimtes: schoonmaak van schakelaars, klinken en rondom klink, vensterbanken met vochtige doek, bij het separatieglas vingerafdrukken verwijderen
– kantoren: reiniging van bureaus, muis/toetsenbord uitkloppen/monitor/telefoon/printer, stoelen, kasten met vochtige doek afnemen
– kantine: keukentje en meubilair met vochtige doek afnemen, koffiezetapparaat bijvullen en reinigen
– toiletten: toiletpot ontkalken, sanitair en spiegels met vochtige doek afnemen
– entree: buitendeur met vochtige doek afnemen
– afval: alle prullenbakken legen
– vloeren: alle vloeren stofzuigen en tegelvloer ook moppen
– voorraad: toiletpapier, afvalzakken en luchtverfrissers worden bijgehouden en aangevuld
– glasbewassing: glas wassen bij de entree en van de entree-deuren

Maandelijks
– alle ruimtes: schoonmaak van alle deuren, kozijnen en plinten met vochtige doek, met ragebol stof/spinnenwebben verwijderen

Om de drie maanden
– alle ruimtes: glasbewassing binnen en buiten