Wat ik voor je kan betekenen

Duisters Dienstverlening richt zich voornamelijk op de periodieke of eenmalige reiniging van kantoren, trappenhuizen en andere ruimtes.

Daarnaast is Duisters Dienstverlening is een eenmanszaak wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf de volle aandacht krijgt. De communicatie is persoonlijk en verloopt altijd via mij. Daarnaast zal ik voor trappenhuizen, kleine en middelgrote panden de meeste activiteiten zelf uitvoeren zodat je niet telkens andere personen over de vloer hebt die er wegwijs moeten worden.

Je hebt vast veel zorg besteed aan de buiten en binnenkant van het pand en gaat er zorgvuldig mee om. Dat vertrouwen moet je ook hebben bij de schoonmaak, of dit nu tijdens of buiten kantoortijden is.
Daarnaast wil je ook dat je personeel niet veel hinder ondervindt van het schoonmaken. In allebei de zaken zorg ik ervoor dat er zuinig met je spullen wordt omgegaan en zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het werk dat jullie op dat moment moeten doen.

Voor grotere panden of specialistische reiniging schakel ik de hulp van professionele relaties in. Elk een kei in hun vakgebied!

Ben je niet helemaal tevreden over iets? Laat het weten en het zal worden opgelost.

 

 

Wie zit achter Duisters Dienstverlening?

Ik ben Sippe, 31 jaar, getrouwd, gek op onze 2 katten, en zal binnen Duisters Dienstverlening de meeste taken uitvoeren.

Mede door mijn opleiding ben ik ervan overtuigd dat de uitstraling van heel groot belang is, zowel bij de producten of diensten die je levert als bij hoe de werkomgeving wordt gepresenteerd. Hier houd ik in de schoonmaak rekening mee en doe net dat beetje extra.

Met oog voor detail maar wel in een vlot tempo.